(c) Sofinesse

Weg

Een tijdje terug ben ik op visite geweest bij Sofinesse. Mekeppeke volgt haar blog en Instagram al jaren. “Dat is die mama van het te vroeg geboren dochtertje”, zegt ze dan tegen onze dochter, die belangstellend luistert.
Sinds kort volgt mijn vrouwtje ook de podcast van Sofinesse.
“Waarom doe je niet eens mee,” vroeg ze me.
Wat een idee. Sofie was op zoek naar mannen, voor een podcast waarin ze vooral vrouwen interviewt, rond het thema rouw.
Aangevuurd door mijn West-Vlaamse schone, stuurde ik een mailtje om te laten weten dat ik mijn moeder heb verloren (schrijf ik binnenkort wat over, beloofd), en een ongeboren kindje (lees hier). Die thema’s waren echter al aan bod gekomen in haar podcast.
Dus hield ik het op kanker van mijn vrouw, da’s ook rouw, toch? Hierop hapte ze snel toe.

We hadden een fijn gesprek – het werkte best wel therapeutisch, eigenlijk. Er kwam veel los.
En veel meer heb ik er niet aan toe te voegen: gewoon luisteren op je favoriete andere podcast-leverancier (podcast “Weg” van Sofinesse, bijvoorbeeld op Spotify).

Tot later!

PS: Of toch nog iets toe te voegen: na het gesprek kwam er meer los. Herinneringen, aan mooie en turbulente periodes van de afgelopen jaren. Ik schreef erover en zal af en toe iets posten, te beginnen: hier.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.